0

Erektil-Dysfunktion

erektildysfunktion

Graden av fysiologisk svaghet hos varje person är annorlunda. Och nivåerna av denna fysiologiska svaghet är indelade i tre typer:

Ljus Sexuell aktivitet i närvaro av en normal erektion försvinner ibland plötsligt eller också efter att ha fått utlösning. Vanligtvis tar det också lite tid och du kan inte fortsätta ditt intima förhållande med din partner. Tips att göra är tillräckligt viktigt för vila, och förutom det, undvik också saker som påverkar din mentala belastning.

Måttlig Minskad sexuell lust eller intresse. Och att uppleva en erektion tar det vanligtvis längre tid. Tipset att göra är att hitta orsaken till detta. Målet är att anpassa ditt fysiska och psykiska tillstånd därefter.

Vikt Penis svarar inte efter stimulering eller stimulering och förlorar nästan libido. Tipsen att göra är att få omedelbar behandling och terapi för att ta reda på vad som är den främsta orsaken till den fysiologiska svagheten du upplever. Men du behöver inte oroa dig för problem med sexuell dysfunktion. Om du inte har dömts för sexuell dysfunktion finns det fortfarande sätt att förhindra att det kommer in i ditt liv. Under tiden kan de av er som upplever problem med sexuell dysfunktion också övervinna det naturligt.

Orsaker till impotens hos män

Fysiska faktorer Ofta ett skrämmande spöke för vuxna män. hur inte, när kroppens förmågor börjar minska och ingen energi dräneras av dagliga aktiviteter, då minskar också sexuell förmåga. inte sällan en lottomann och kan inte ens ha det minsta intima förhållandet. få tillräckligt med vila för att återställa vitaliteten hos det fettet.

Psykiska faktorer Andra orsaker som kan få libido och sexlust att minska är stress, depression, ångest, känslor av skuld, känslor av rädsla för intimitet och andra. innan du använder naturliga ingredienser, skulle det vara trevligt att först lösa de psykologiska problemen som upplevs.

Impotensmedel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *