0

Impotens

impotens

Potensproblem

Många saker orsakar sexuell dysfunktion för både män och kvinnor. Vi sammanfattar några av dessa orsaker så att du vet vad den exakta orsaken är så att det kan tas upp tidigt:

Instabil psykisk sjukdom Eftersom det finns tryck på grund av arbete och även familj, får män vanligtvis tryck, tankar, stress och ångest och upplever trötthet. Och om detta tillstånd fortsätter kommer libido att försvinna, och med tiden kommer en man att uppleva fysisk svaghet.

Biverkningar av att använda mediciner Du bör också vara uppmärksam på användningen av mediciner. Till exempel, såsom resrpine, dopegyt eller hypertoni och även typer av läkemedel som innehåller barbiturater i dem som kan påverka penisens erektilfunktion.

Ökande ålder Ökande ålder gör att hormonet testosteron i den manliga kroppen minskar. Och även med kvinnliga könshormoner kommer att minska. Minskningen av detta könshormon kommer i slutändan att påverka antalet celler och den endokrina funktionen som gradvis minskar. Och män ökar vanligtvis risken för degenerativ fibros i testiklarna.

Använd inte amfetamin Amfetamin betyder alkohol, tobak och droger som betraktas som mäns fiender. Enligt en studie med amfetamin som kan påverka sexuella stimulanser. Effekterna av sjukdom Diabetes, hjärtsjukdom, leversvikt, njursvikt, hypopituitarism, sjukdomar relaterade till blodkärl och nerver som kan orsaka fysiologisk svaghet.

Trauma från operation Operationer som utförs på huvudet, ryggraden och könsorganen som kan göra erektion hos män, särskilt i penis, påverkar förmågan att få erektion.

Några typer av sexuell dysfunktion hos män som ofta förekommer är:

Störningar i utlösning

För tidig utlösning och utlösning som inte kommer är en av de sexuella dysfunktionerna som förekommer hos män. Det vanligaste är dock för tidig utlösning. för tidig utlösning är ett tillstånd för utlösning som är för snabbt och inte överensstämmer med önskemål eller uppmaningar från oss. Erektil dysfunktion eller impotens Detta tillstånd kännetecknas vanligtvis av en svag erektion av penis. Även en erektion inträffar inte och man kan inte ha samlag. Minskad libido minskad sexuell lust eller libido är en typ av sexuell dysfunktion. Orsakerna är också många. Smärtsam erektion en erektion som borde vara smärtfri. För sexuell dysfunktion känns den här mycket smärtsam när en erektion uppträder.

 

Impotensmedel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *